top of page

Om Delsbo Antik

Jag vill hellre ha kunder som kommer in frivilligt

Därför tog jag beslutet att efter 25 år som kriminalkommissarie sadla om och bli antikhandlare på heltid.

 

Jag öppnade butiken i Delsbo 2016, men redan 2011 tog jag steget att lämna hetsen i Stockholm för vackra och rofyllda Hälsingland. Då var jag fortfarande i polisens tjänst med placering i Sundsvall. Antikviteter har jag alltid varit intresserad av och jag var flitig besökare på traktens loppisar och unika föremål inhandlades på auktioner runt om i landet och på nätet. Tanken på att driva en egen butik växte sig allt starkare. När rätt lokal dök upp i Delsbo, och jag samlat tillräckligt många spännande föremål i ladan, så valde jag att ta steget fullt ut att satsa på en egen antikvitetsbutik.

 

Butiken i Delsbo är öppen året runt med undantag för de veckor när jag har ställt ut på antik- och samlarmässor. Den årliga höjdpunkten för mig och alla mina kollegor i branschen är förstås Älvsjömässan men jag ställer även ut på mindre mässor som t ex Antikmässan i Arboga. 

 

Nu när Covid-pandemin slagit hårt mot världen – och förändrat förutsättningarna för fysiska möten – har jag mer och mer flyttat ut delar av min försäljning på nätet, så att mina kunder fortfarande tryggt kan handla från mig. 

 

Hjärtat i min verksamhet är mötena med mina kunder i butiken, men om du inte kan komma förbi, så är du välkommen att titta in virtuellt. Under mina öppettider kan du som kund ringa in till butiken och få en rundvandring och personlig service för att hitta just ditt unika föremål.

 

Jag säljer även produkter på Tradera och låt dig gärna inspireras på Facebook och Instagram där jag regelbundet lägger ut bilder på mina nyinkomna föremål. 

 

Tveka inte, titta in i butiken – digitalt eller på plats – nya föremål kommer in varje vecka.

UlfColliander005-Edit-Edit-2.jpg
DSC_0442.JPG

Öppettider

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Stängt

10.00-17.30

10.00-17.30

10.00-17.30

10.00-1730

10.00-14.00

Stängt

bottom of page